Eerste-Utrechtse-stuiterballenrace_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: HP van Rietschoten

Eerste Utrechtse stuiterballenrace

14 oktober 2019 22:30  Redactie  Reageer

Hoewel de weersomstandigheden erbarmelijk waren was de stemming onder het publiek opperbest. Was het vanwege de prijzen die er te vergeven waren, of kwam het door het beloofde spektakel om tienduizend vrolijk gekleurde stuiterballetjes van een tien meter hoge opblaas glijbaan af te zien rollen?

Hoe het ook zij, een paar honderd Leidsche Rijn Centrum bezoekers bleven stil staan om er getuige van te zijn.

Tot driemaal toe moesten de balletjes bij elkaar geveegd worden om ze daarna weer van de glijbaan te laten rollen. Al ruim voor aanvang van de eerste run werd duidelijk dat de actie ten behoeve van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, uiterst succesvol is. Evenals de badeendjesrace in het Máximapark waarmee hetzelfde doel wordt gesteund, zal de stuiterballenrace mogelijk een terugkerend evenement worden.

Ruimhartig hebben de ondernemers van het winkelcentrum prijzen ter beschikking gesteld. De cheque met daarop het uiteindelijke bedrag dat het evenement heeft opgeleverd, zal binnenkort worden overhandigd tijdens een bijeenkomst in het Prinses Máxima Centrum op het Science Park, nabij Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Eerste-Utrechtse-stuiterballenrace_foto_hp_van_rietschoten
Foto: HP van RietschotenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website