BCO feliciteert Antje en Michiel met hun 65 jarig huwelijk

BCO feliciteert Antje en Michiel met 65 jarig huwelijk

Afgelopen dinsdag 8 oktober waren Antje en Michiel Braam 65 jaar getrouwd. Dit heugelijke feit werd in familiekring gevierd.

Zij zijn vanaf 1991 beiden lid van Bowls Club Oudenrijn waarvan Antje nog steeds met veel plezier elke maandag actief haar bowls rolt. In al die jaren zijn zij op diverse fronten actief geweest binnen de vereniging. Hierdoor is een band ontstaan die zij tot uitdrukking wilden brengen door samen met heel BCO dat feit te vieren en te herdenken.
Deze happening vond plaats afgelopen maandag na afloop van de maandagsessie in het restaurant van het Sportcentrum Oudenrijn, de thuisbasis van de Bowlsclub. Vele leden hebben de gelegenheid genomen hen persoonlijk die maandag te feliciteren.


Advertentie:

Namens heel de bowlsclub werd het paar gefeliciteerd door de voorzitter van BCO. Hij wenste hen nog vele jaren in goede gezondheid toe en nog vele jaren bowlsplezier. Dit alles vergezeld van een bouquet bloemen en een taart opgemaakt met bowlsattributen.
Ook de directie van het sportcentrum, bij monde van Jasper van Leeuwen, wenste het paar nog vele jaren toe. Hierna was er een gezellig samenzijn met een drankje en de gebruikelijke bitterballen. Als afsluiting werd van het gezelschap nog een groepsfoto gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.