Weerbericht voor dinsdag 15 oktober: Regen

15 oktober 2019 07:28  Redactie  Reageer

Vandaag is het overwegend bewolkt en in de ochtend en begin middag komen er al enkele buien voor, later op de middag volgt er een regengebied. Het wordt 16 graden en daarbij staat er een matige zuiden tot zuidwestenwind. Vanavond ook nog buien, maar vannacht tijdelijk droger en dan koelt het af tot 11 graden.

Woensdag start de dag eerst nog met zonnige perioden en droog weer. In de middag volgt er regen vanuit het zuidwesten. Ook in de avond regent het nog. Het wordt maximaal 17 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Donderdag en vrijdag houden we het ook niet droog. Er komen nog steeds enkele buien voor en daarbij ligt het kwik rond de 15 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website