wijkwethouder-Victor-Everhardt_opening_teenspot_leidsche_rijn_foto_hp_van_rietschoten

Leidsche Rijn wethouder Victor Everhardt vertrekt naar Amsterdam

Leidsche Rijn wethouder Victor Everhardt zal zijn post in het Utrechtse gemeentebestuur verruilen voor een minstens even enerverende uitdaging in Amsterdam waar hij bij het stadsbestuur door zijn partij is voorgedragen voor de post van Wethouder van Financiƫn.

Everhard neemt flink wat bestuurlijke bagage mee naar Amsterdam. De eerste loco burgemeester van Utrecht heeft de stad negen jaar mogen dienen en met zijn vertrek valt er een gat in de Raad dat met zorg zal worden opgevuld.

Victor is gedreven en een bestuurlijk zwaargewicht die het verschil kan maken. Hij zal vanaf zeven november zijn taken op zijn nieuwe werkplek opnemen. Hij blijft Utrecht overigens deels trouw en zal niet naar de hoofdstad verhuizen. Misschien laat hij zich nog eens in Leidsche Rijn in het openbaar zien tijdens een officieus bezoek aan de bibliotheek bijvoorbeeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].