Vrachtwagenchauffeur-bekneld-na-ongeval-op-A12_foto_112mediautrecht_1
 Foto:112MediaUtrecht

Traumaheli landt op A12. Vrachtwagenchauffeur bekneld na ongeval

16 oktober 2019 16:09  Redactie  Reageer

Op de A12 richting Arnhem is bij de afslag De Meern heeft een ongeval plaatsgevonden tussen twee vrachtwagens. Eén van de vrachtwagens knalde op zijn voorganger. De brandweer moest eraan te pas komen om de beknelde bestuurder te bevrijden. Een Traumahelikopter is geland op de snelweg. In totaal werden er twee rijstroken afgesloten.

Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd en overgedragen aan de ambulance. Het slachtoffer is met de traumaheli naar het UMC gebracht. Het is vrij uniek dat een traumaheli op een snelweg landt vanwege de hoge risico’s die dit met zich meebrengt. Maar vanwege de protesten van de boeren is hier bewust voor gekozen.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is belast met het onderzoek naar de toedracht. Rijkswaterstaat verwacht dat het nog uren gaat duren. De twee vrachtwagens raakten zwaar beschadigd en worden door een berger afgesleept.

Vrachtwagenchauffeur-bekneld-na-ongeval-op-A12_foto_112mediautrecht_1
Foto:112MediaUtrecht
Vrachtwagenchauffeur-bekneld-na-ongeval-op-A12_foto_112mediautrecht_1
Foto:112MediaUtrecht
Vrachtwagenchauffeur-bekneld-na-ongeval-op-A12_foto_112mediautrecht_1
Foto:112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website