Albert Heijn (AH) Spaaractie lokale voetbalhelden | voetbalplaatjes

Binnenkort bij jouw Albert Heijn: voetbalplaatjes van lokale helden

Komende weken organiseren vier lokale Albert Heijn filialen samen met VV De Meern en UVV een leuke voetbalplaatjesactie. De actie is een gezamenlijk initiatief van Albert Heijn Vleuterweide, Vleuten, De Meern en Terwijde. Op zaterdag 19 oktober aanstaande vindt de officiële kick-off plaats bij VV De Meern en UVV.

Michiel Evers, assistent filiaalmanager Albert Heijn Vleuterweide, vertelt enthousiast:


Advertentie:

“Iedereen kent natuurlijk de eredivisie plaatjes, maar bij ons kun je dus vanaf volgende week voetbalplaatjes sparen van lokale helden. Bij besteding van elke € 10,00 aan boodschappen ontvang je een pakje voetbalplaatjes.”

Afgelopen weken zijn de leden van VV De Meern en UVV op de foto gezet voor een gepersonaliseerd voetbalplaatje, waarmee uiteindelijk een uniek verzamelalbum van de verenigingen is gemaakt.

Piet Oostveen, voorzitter sponsorcommissie VV De Meern: “We vinden het super om hieraan mee te doen en hoop dat iedereen gaat meesparen. We zoeken hiermee op een leuke manier de lokale connectie en geven het een gezicht. Letterlijk.”

Youssef Ouchene, voorzitter Jeugd UVV Voetbal, vult aan: “Wij doen aan deze actie mee omdat naast het voetballen met je team, het ook leuk is om gesprekken te hebben over andere dingen dan alleen voetbal. Daardoor wordt het teamgevoel hechter. Het mooie aan deze actie is dat we over een aantal jaren terug kunnen kijken in ons album. Zo kunnen we de leuke herinneringen ophalen!

De feestelijke kick-off vindt plaats op zaterdag 19 oktober van 10.00 – 12.00 uur bij VV De Meern. Aansluitend volgt bij UVV de kick-off plaats van 12.00 tot 13.30 uur. De eerste albums worden dan aan de leden uitgereikt.

Vanaf maandag 21 oktober kun je meedoen met de spaaractie bij de vier Albert Heijn filialen. De actie duurt 9 weken. Op 11 december wordt een ruilmiddag georganiseerd tussen 14.00 en 16.00 uur in de deelnemende winkels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.