Weerbericht voor vrijdag 25 oktober: Zonnige perioden

Vandaag is het droog en komen er zonnige perioden voor. Het wordt maximaal 15 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht komen er naast opklaringen ook hoge wolkenvelden voor. Het kwik daalt niet verder dan 13 graden.

Zaterdag is het droog en de zon komt goed uit de verf. Het wordt een graad of 18, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind. In de nacht naar zondag trekt een regengebied over de regio. Het kwik daalt naar een graad of 10, daarbij neemt de wind af naar zwak en komt uit het westen tot noordwesten.


Advertentie:

Zondag schijnt af en toe de zon en het kwik komt niet meer boven de 12 graden uit.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.