scooterrijder_gewond_in_leidsche_rijn_foto_112mediautrecht

Ruitensproeier oorzaak botsing scooterrijder in Leidsche Rijn

Rond 14:10 uur is een scooterrijder gewond geraakt na een botsing op de Proostwetering in Utrecht. Een automobilist moest remmen voor zijn voorganger die net wilde afslaan en deed zijn ruitensproeiers aan. De scooter die daarachter reed kreeg die ruitensproeiervloeistof op zijn vizier en zag niks meer. Toen hij zijn vizier had afgeveegd kon hij niet meer op tijd remmen en knalde op de auto. Een berger die daar toevallig was verleende met andere omstanders eerste hulp.

Volgens een omstander is de bestuurder van de scooter flink gewond geraakt aan zijn been. Beide voertuigen raakte licht beschadigd. Door de aanrijding was de weg tijdelijk deels afgesloten.

scooterrijder_gewond_in_leidsche_rijn2_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
scooterrijder_gewond_in_leidsche_rijn2_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

2 gedachten over “Ruitensproeier oorzaak botsing scooterrijder in Leidsche Rijn”

  1. Klinkt heel geloofwaardig.. NOT… waar sproeien auto’s mee tegenwoordig? Met zwarte verf? En semi of geheel stilstaande autos sproeien zowiezo al niet voorbij auto, immer de auti ervoor sloeg af. De kans dat EN een auto sproeit EN deze een scootah rijder kan verblinden is astronomisch kleiner dan een scootah rijder die te weinig afstand houdt tijdens het 1 handig appen..

  2. Aller eerste beterschap voor de jongen op de scooter.
    En ten tweede vind ik het heel jammer dat op het nieuws een heel ander verhaal word neergezet dan dat het is. Word letterlijk van een mug een olifant gemaakt. Heel jammer dit. De jongen heeft geen enkel auto geraakt!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].