Weerbericht voor het weekend van 26/27 oktober: Zonnige perioden. Zondag kouder.

25 oktober 2019 23:38  Redactie  Reageer

Vandaag wordt er met een stevige zuidwestenwind zachte lucht aangevoerd. Het kwik stijgt vanmiddag naar 18 graden, daarbij schijnt de zon geregeld. De zuidwestenwind is duidelijk aanwezig en is vrij krachtig, kracht 5. Vanavond is het nog droog, maar vannacht gaat het regenen. Het koelt in de nacht af naar een graad of 10. De noordwestenwind neemt in de nacht geleidelijk af naar zwak.

Zondag is het eerst bewolkt met wat regen, maar vanuit het noordwesten zal de zon steeds vaker doorbreken. In de middag blijft het droog. De temperatuur stokt bij 12 graden, daarbij staat er een matige westenwind.

Na het weekend zal het kwik geleidelijk zakken tot een graad of 10, mogelijk halverwege de week kan het in de vroege ochtend tot de eerste lichte vorst komen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website