Hop uit het Maximapark
 Op en top gezelligheid bij de brouwerij | Foto: Hans Peter van Rietschoten

Mockingbird toost

26 oktober 2019 09:49  Redactie  Reageer

De met veel handen geplukte hopbellen van de hop die tegen de pergola in het Máximapark opgroeide, zijn een goede basis gebleken voor het brouwen van weer een editie van het Mockingbird bier. Evenals voorgaande jaren zal er een toost worden uitgebracht op het bier, de naamgever ervan en de plukkers.

Dit zal gebeuren op 9 november aanstaande in het proeflokaal van bierbrouwerij Maximus. Op dezelfde locatie waar tientallen vrijwilligers enkele weken geleden de oogst aan hopbellen bij elkaar geplukt hebben waar Ewald Visser met zijn team mee aan de slag is gegaan.

Binnenkort zal de uitnodiging aan de plukkers worden verzonden.

Lees ook:
Bock 7 van Maximus Brouwerij verkozen tot Lekkerste Bockbier van Nederland
Hopoogst Feest Maximus Brouwerij op zaterdag 14 septemberAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website