Weerbericht voor maandag 28 oktober: Zon en wolken

27 oktober 2019 22:03  Redactie  Reageer

Vandaag is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft droog. De temperatuur stijgt naar 12 graden, daarbij staat er een uit hoofdzakelijk komende noordwesten tot noordenwind. Vanavond en vannacht klaart het op en koelt het af tot een graad of 3, daarbij staat er maar weinig wind.

Dinsdag en woensdag komt er nog meer ruimte voor de zon. De temperatuur daalt zowel overdag als in de nachten. Dinsdag een graad of 11 en woensdag nog maar 9. In de nachten kan het kwik in de buurt van het nulpunt uitkomen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website