In Between Cafe Leidsche Rijn

Between Café Leidsche Rijn met als thema: het Scholingsbudget UWV

Het Scholingsbudget UWV is ingesteld door de Minister van Sociale Zakenen Werkgelegenheid. Deze regeling is met name bestemd voor mensen in de WW. Vanaf juli 2018 t/m december 2020 kunnen werkzoekenden via het UWV aanspraak maken op deze regeling. Gek genoeg is hier weinig aandacht aan besteed en is er nog maar weinig uitgegeven van het beschikbare geld. Sinds de zomer vorig jaar zijn er allerlei mogelijkheden voor om- en bijscholing via het UWV (en ook op kosten van het UWV)

Jeroen van Esseveld van Trainspot Office Leercentrum zal een presentatie verzorgen over de mogelijkheden van het Scholingsbudget UWV.
Na de pauze is er voldoende tijd en gelegenheid voor het stellen van algemene vragen en eventuele specifieke vragen over de inhoud van de trainingen en het aanvraagproces.


Advertentie:

Trainspot is een trainingsbureau wat zich al sinds 2003 toespitst op het ontwikkelen van digitale vaardigheden, van Word, Excel en PowerPoint tot aan toetsenbordvaardigheid en vaardigheden office manager. Trainspot heeft locaties in meerdere steden, waaronder Utrecht, en zijn inmiddels goed bekend met de aanvraagprocedure bij het UWV en hebben waardevolle tips voor het gesprek met jouw adviseur als het om opleidingen of trainingen gaat. Zij geloven sterk in maatwerk en persoonlijke begeleiding.

Je bent van harte welkom in Buurtcentrum de Schakel, (Schoolstraat 11, 3451 AA Vleuten). Inloop vanaf 09.15 uur, de workshop gaat om 10.00 van start. Tussentijds een koffiepauze en uiterlijk 12.00 uur sluiten we af. De toegang is gratis, maar laat je waardering blijken d.m.v. een bijdrage ter ondersteuning van de organisatie.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.