indekerngezond_foto_hendrik_van_harskamp
 Foto: Hendrik van Harskamp

Indekerngezond is jarig en trakteert

29 oktober 2019 14:47  Redactie  Reageer

Weer viel me de gastvrijheid ten deel waarvoor ik zo graag binnenloop bij Indekerngezond nabij winkelgebied Leidsche Rijn Centrum. De flyers op de tafel waaraan ik plaats mocht nemen trokken mijn aandacht en mijn ongeloof moet haast van mijn gezicht af te lezen zijn geweest. Indekerngezond, het wijkplatform voor en door de buurt zoals ze zich graag profileren is een jaar! Al twaalf maanden geleden is het dat wethouder Maarten van Ooijen er blijk van liet geven te geloven in de organisatie. Maarten smeedde een ketting van licht die sinds die heugelijke gebeurtenis is blijven branden. Wijkinitiatieven gericht op Positieve Gezondheid: eigen regie, in je kracht staan en betekenisvol leven zijn de kernwaarden waar Indekerngezond zich op richt.

Meer dan eens heb ik er gasten ontvangen en kennis laten maken met de filosofie van de organisatie en telkens weer waren ze geroerd door de gedrevenheid van de vrijwilligers die Indekerngezond bestaansrecht hebben gegeven.

Vanwege het éénjarig bestaan aan de Kopenhagenstraat tegenover treinstation Leidsche Rijn, trakteert Indekerngezond. Donderdag 31 oktober aanstaande zullen twee kosteloze workshops worden gegeven en geheel in de geest van de organisatie zal dit vergezeld gaan van koffie en de bij mij inmiddels vermaarde, zelfgebakken koekjes. Voor het bijwonen van de workshops is aanmelden van belang. Niet in de laatste plaats natuurlijk vanwege de koekjes, want het zou zonde zijn wanneer gasten tekort zouden komen.

Voor informatie en aanmelden: www.indekerngezond.nl

Geschreven door: Hans Peter van RietschotenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website