Kerst

Duurzame kerstgedachte ‘Huur een kerstboom’ nu ook in Leidsche Rijn

Sinds 2010 kunnen mensen bij de Stichting Kerstbomenverhuur Utrecht terecht voor ‘de groenste kerstbomen’. Vlak voor de ophaaldatum worden de bomen met kluit en al uit de grond gehaald. Vervolgens staan ze drie weken in huis voor een fijne kerst. Daarna worden ze weer ingeleverd en door de kweker voorgoed herplant. De overlevingskans van de boom is meer dan 90%.

Nu ook in Castellum

Al die jaren is Griftsteede in het Griftpark het uitgifte- en innamepunt geweest van deze milieuvriendelijke kerstbomen. Dit jaar kunnen voor het eerst ook bomen bij Steede Hoge Woerd, bij Castellum Hoge Woerd, in Leidsche Rijn worden besteld. Met deze uitbreiding halen ook de inwoners van Leidsche Rijn en Utrecht West de groenste kerstboom dicht bij huis.

Vanaf zondag 17 november 2019 zijn de kerstbomen te bestellen op www.huureenkerstboom.nu. Beslis snel, want we zijn steeds snel uitverkocht! Op beide locaties kunnen de bomen op 14 december worden opgehaald, en in het nieuwe jaar op 4 januari weer worden ingeleverd. De bomen kosten €28,- + €5,- statiegeld. Het statiegeld krijg je weer terug wanneer je de kerstboom retourneert.

De Stichting Kerstbomenverhuur Utrecht wordt volledig gerund door vrijwilligers en kent geen winstoogmerk.

1 gedachte over “Duurzame kerstgedachte ‘Huur een kerstboom’ nu ook in Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven