halloween_in_leidsche_rijn_centrum_1_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Halloween in Leidsche Rijn Centrum

1 november 2019 10:01  Redactie  1 reactie

De winkeliers in Leidsche Rijn Centrum geven Halloween een gezicht en het liefst zo eng mogelijk!

Wie donderdagmiddag zich in het winkelcentrum waagde liep een goede kans aan te lopen tegen griezels die aardiger bleken dan hun uiterlijk deed vermoeden. Vooral jonge bezoekers waren onder de indruk van de verschijningen en een enkeling was zelf in een angstwekkend kostuum gehesen en afschrikwekkend geschminkt. Hier en daar waarden geesten in witte gewaden rond en werd publiek achternagezeten door met sikkels bewapende lieden.

Diverse etalages waren opgetuigd met spinnen, spinnenwebben en griezelig uitgedoste paspoppen. Wat het spookhuis herbergde is angstvallig geheim gehouden. Misschien zet Halloween na deze actie, die is gehouden in navolging van vorig jaar, nog meer voet aan wal in Leidsche Rijn en zien we Rijntje volgend jaar toegetakeld door het centrum fladderen, een spoor van bloed achterlatend.

halloween_in_leidsche_rijn_centrum_7_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
halloween_in_leidsche_rijn_centrum_6_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
halloween_in_leidsche_rijn_centrum_5_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
halloween_in_leidsche_rijn_centrum_4_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
halloween_in_leidsche_rijn_centrum_3_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
halloween_in_leidsche_rijn_centrum_2_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van RietschotenAdvertenties:


1 reactie

  1. Wat wel jammer was: Blokker had om 18 uur de winkel gesloten en bij Bram frites hadden ze geen tijd voor de stempels e.d. Ze gaven er zelfs totaal geen aandacht aan en mensen liepen uiteindelijk de winkel maar uit met vraagtekens en zonder stempels. Doe dan niet mee als winkel.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website