Deelnemers ‘TragePost Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern’ gezocht

5 november 2019 13:58  Redactie  Reageer

‘TragePost’ is voor iedereen die zin heeft in leuke post en dat ook wil delen met anderen. In Leidsche Rijn werkt ‘TragePost’ samen met ‘De Hoeftuin’; een inspirerende ontmoetingsplek. Samen zijn we op zoek naar deelnemers voor ‘TragePost Leidsche Rijn’ (inclusief Vleuten / De Meern). Deze groep draait 4 maanden, vanaf januari 2020 tot en met april 2020. Elke week post sturen en post ontvangen. Via een kaartje leg je persoonlijk contact met telkens iemand anders uit Leidsche Rijn. En ook ontvang je kaartjes van verschillende buurtbewoners.

Doe je mee? Deelnemen kan ook als gezin of als groep. Je kunt je voor ‘TragePost Leidsche Rijn’ opgeven tot 1 december 2019 (tenzij de deelnemersgroepen eerder vol zitten). Halverwege de TragePostperiode is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor wie dat wil. Dat zal gebeuren in ‘De Hoeftuin’. Meer informatie: www.tragepost.nl of www.dehoeftuin.nl


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website