Wedstrijdverslag Dreamfields Dolphins – UBALL

6 november 2019 16:40  Redactie  Reageer

Zondagavond 3 november speelde de heren een uitwedstrijd tegen Bemmel. In het eerste kwart beginnen de heren sterk aan de wedstrijd. Verdedigend werken ze als een team en weten ze meerdere malen een “stop” te maken. Aanvallend is er veel dreiging en worden er mooie scores gemaakt. Bemmel weet de laatste aanvallen wel te scoren waardoor het 1e kwart eindigt in 21-17. Het tweede kwart blijft UBALL de lijn doorzetten. Er komt een “flow” bij de mannen waarbij iedereen tot scoren komt. UBALL verkleint de achterstand naar twee punten (ruststand: 41-39). Na rust zijn de Utrechters even niet scherp waardoor ze een 10-0 run om de oren krijgen. Na de time-out weet UBALL een 12-0 run te maken waardoor de stand gelijk getrokken wordt. Daarna gaat het gelijk op waardoor het 3e kwart eindigt in 66-64. In het laatste kwart lukt het Utrecht niet meer om constant als team de juiste effort te leveren. Hierdoor maakt de thuisploeg een run waardoor de wedstrijd verloren gaat. Eindstand: 88-77. De volgende wedstrijd is op 9 november thuis in sportcentrum Oudenrijn tegen Lokomotief uit Rijswijk. Tot dan!

Geschreven door: Daan SmithAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website