Taizéviering
 

Taizéviering op zondag 17 november in de Meern

8 november 2019 16:47  Redactie  Reageer

Zondagavond 17 november a.s. is er weer een viering van “Taizé aan de Leidsche Rijn”. Deze viering is opnieuw voorbereid door een interkerkelijke groep en is zoals gebruikelijk meditatief van karakter. We zingen Taizéliederen, er is een bijbellezing en er is stilte en ruimte voor gebed. Het gaat om op adem komen en bezinning. Een muziekgroep zorgt voor de begeleiding. Muzikanten zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij Marian Geurtsen, mgeurtsen@kersentuin.nl

De viering vindt plaats in het Verenigingsgebouw, Zandweg 148, 3454 HA De Meern en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur zijn we stil. Wie wil kan vanaf 18.30 uur meedoen met het oefenen van de meerstemmige liederen. Na afloop is er ruimte elkaar te ontmoeten en praten we onder koffie of thee nog even in een informele sfeer na. Van harte welkom!
Zie ook: https://www.facebook.com/taizeaandeleidscherijn


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website