sinterklaas_foto_wikipedia

Sinterklaasintocht 24 november in Leidsche Rijn Centrum

Ook dit jaar slaat de Sint Leidsche Rijn Centrum niet over! Met een gezellige optocht die om 12:00 uur van start gaat zal de Sint ons voorgaan op zijn altijd trouwe paard Amerigo. Sinterklaas wordt vergezeld door al zijn Pieten. Zo is de Pietenband aanwezig om gezellige muziek te spelen, zijn er grimeurpieten om de kinderen mooi te schminken, er lopen Steltenpieten en er is nog véél meer Pietenpret! Na de intocht neemt Sinterklaas plaats op het podium op het Brusselplein om alle kinderen te begroeten. Komen jullie ook lekkere pepernoten halen en de Sint begroeten? Hij is er tot 16.00 uur.

Bekijk het complete overzicht en je weet precies waar je de Sint en zijn Pieten kan tegenkomen: www.regioleidscherijn.nl/sinterklaas/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.