vuur_van_sint_maarten_drukte_bij_raum_foto_hp_van_rietschoten_2

Massale opkomst voor Vuur van Sint Maarten

Honderden belangstellenden hebben vrijdagavond de komst van Sint Maarten afgewacht. De Sint Maarten verbeeldende metershoge sculptuur werd vanuit winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum in een optocht met muziek en onder begeleiding van andere kunstig vormgegeven lichtsculpturen naar het Berlijnplein gebracht waar bij buurtrestaurant Venster de vuren al hoog oplaaiden. Voor de derde keer werd het massaal toegestroomde publiek getrakteerd op een warme avond met muziek en dans. Getuige de massale opkomst kan worden gezegd dat een feest als Sint Maarten tot de verbeelding spreekt, al zal het vooral te maken hebben met de magie van de optocht die in het donker op weg gaat naar het Berlijnplein. Het publiek mocht zich wentelen in de gastvrijheid die hen ten deel viel bij Venster en RAUM en liet zich vermaken door muziek en dans. De organisatie kan weer terugkijken op een uiterst succesvol evenement en Sint Maarten zal zonder twijfel ook in 2020 het Berlijnplein opluisteren met zijn warme aanwezigheid. Het vuur van Sint Maarten laaide hoog op en bracht iedereen warmte en licht op een koude novemberavond.

vuur_van_sint_maarten_het_paard_met_sint_maarten_foto_hp_van_rietschoten_2
Het paard met Sint Maarten | Foto: Hanspeter van Rietschoten
vuur_van_sint_maarten_Vreemde-wezens-in-de-optocht_foto_hp_van_rietschoten_1
Vreemde wezens in de optocht | Foto: Hanspeter van Rietschoten
vuur_van_sint_maarten_goot_en_klein_foto_hp_van_rietschoten_2
Groot en klein | Foto: Hanspeter van Rietschoten
vuur_van_sint_maarten_drukte_bij_raum__en_venster_foto_hp_van_rietschoten_2
RAUM en restaurant VENSTER waren weer gastvrij | Foto: Hanspeter van Rietschoten
vuur_van_sint_maarten_optocht_zit_erop_foto_hp_van_rietschoten_2
De optocht zit erop | Foto: Hanspeter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.