voetbalmuur_Officiele-aftrap-is-gegeven_foto_hp_van_rietschoten_1

Wethouder Maarten van Ooijen doet aftrap interactieve voetbalmuur

Zaterdag heeft wethouder Maarten van Ooijen letterlijk de aftrap gedaan waarmee een interactieve voetbalmuur aan Het Lint dat het Máximapark omzoomt, officieel in gebruik is genomen. Waar een stad als Rotterdam inmiddels al dertig van deze digitale voetbalmuren heeft is de muur nabij De Tol de eerste in de Utrechtse gelederen.

Dat het populair is om te sporten in de buitenruimte en daarbij scores te kunnen bijhouden met een smartphone app blijkt wel uit de gegevens die geproduceerd zijn in de paar weken dat het apparaat al dienst doet. Er kan worden gesteld dat op basis van die cijfers de voetbalmuur nu al de meest gebruikte interactieve voetbalmuur in heel Nederland is!

Het interactieve balspel stimuleert het buiten bewegen en sporten op een uitdagende manier voor kinderen, jeugd en volwassenen. Op de muur kun je verschillende spellen spelen, samen of alleen. Je houd je score bij in een smartphone app. Met de app kun je ook mee doen aan competities over de hele wereld.

voetbalmuur_Nog-even-een-woordje-door-de-Wethouder_foto_hp_van_rietschoten_4
Nog even een woordje door de Wethouder | Foto: Hans Peter van Rietschoten
voetbalmuur_Wethouder-Maarten-van-Ooijen-heeft-nu-ook-de-app_foto_hp_van_rietschoten_3
Wethouder Maarten van Ooijen heeft nu ook de app | Foto: Hans Peter van Rietschoten
voetbalmuur_De-voetbalmuur-is-officieel-in-gebruik-genomen_foto_hp_van_rietschoten_2
De voetbalmuur is officieel in gebruik genomen | Foto: Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.