Ingeslagen auto raam

Oplettende buurtbewoner zorgt voor aanhouding veelpleger

Een oplettende buurtbewoner zag in de nacht van maandag op dinsdag een tweetal die een auto wilde openbreken. De autokraak vond plaats aan de Oudenrijnsingel in De Meern. De getuige twijfelde geen moment en belde met het alarmnummer 112.

Door deze melding ging de politie direct op pad en wiste deze na enige tijd een 20-jarige man en een 19-jarige veelpleger uit Leidsche Rijn aan te houden. Op Instagram laat de politie weten dat , ondanks een tranentrekkend smeekbede van de veelpleger, het duo is aangehouden.

Het onderzoek is nog in volle gang.

Alarmnummers
Bij een verdachte situatie bel altijd direct naar 112. Voor geen spoed bel dan met nummer: 0900-8844. Anoniem bellen kan via nummer: 0800-7000.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.