Restaurant-Zuiver-opent-tweede-vestiging-in-Amersfoort
 

Restaurant Zuiver opent tweede vestiging

12 november 2019 13:59  Redactie  Reageer

Volgende maand is Amersfoort een culinaire beleving rijker: Restaurant Zuiver opent op vrijdag 20 december 2019 voor het eerst haar deuren. Het is de tweede vestiging van het populaire Utrechtse restaurant.

Manager Jerrie Verleg is al vanaf dag één bij Restaurant Zuiver betrokken. “De eerste vestiging van Restaurant Zuiver is tien jaar geleden geopend aan de westkant van Utrecht. Er is enorm veel liefde en aandacht gestoken in het restaurant en inmiddels behoort het tot een van de populairste locaties buiten de ring van Utrecht voor zowel de zakelijke als particuliere gast. Toen we de mogelijkheid zagen om een tweede vestiging te openen, hebben we die kans met beide handen aangegrepen.”

Het pand is gelegen ten zuiden van Amersfoort, in de bosrijke omgeving van Oud Leusden, nabij de A28. In september is er gestart met een uitgebreide verbouwing, waarbij zowel het exterieur als het interieur een volledig nieuwe, eigentijdse uitstraling krijgen. Ook wordt het bestaande pand vergroot. Op vrijdag 20 december gaat Restaurant Zuiver open. “De eerste gasten worden die dag welkom geheten, reserveren is vanaf heden mogelijk. We nodigen iedereen uit om kennis te komen maken met waar Restaurant Zuiver voor staat: pure, wereldse gerechten met Mediterrane en oosterse invloeden, die veelal bereid worden met verse streekproducten. Door het jaar heen hebben we themaweken rond de feestdagen als Pasen, Pinksteren en Valentijnsdag, maar worden ook culinaire ingrediënten als seafood en wild belicht”, aldus bedrijfsleider Jerrie.

Naast lunchen, borrelen of dineren in het restaurant is het ook mogelijk om een (huwelijks)feest, vergadering of brainstormsessie te organiseren in een van de drie nieuwe zalen. In de zomer kunt u genieten van de zon op het grote terras en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de aankomende feestdagen pakt Restaurant Zuiver gelijk goed uit. Op kerstavond en op eerste kerstdag serveert chef Yvette Jasperse een uitgebreid viergangenkerstdiner. Op eerste kerstdag is er daarnaast ook een kerstbrunch voor de hele familie. Reserveren is mogelijk via www.zuivergastvrij.nl/amersfoort, of door contact op te nemen via amersfoort@zuivergastvrij.nl of 033 46 14 098.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website