Sint Bonifatiusschool Haarzuilens trotseert het weer voor Sint Maarten

De kinderen van de Sint Bonifatiusschool in Haarzuilens zetten 11 november jl. weer hun beste beentje voor met hun mooiste zelfgemaakte lampion. Ze hebben dit heel goed gedaan, want de totale opbrengst was maar liefst €300,-! En dat terwijl de wind en regen het ze niet makkelijk maakten.

Sinds een aantal jaar wordt Sint-Maarten op een creatieve manier door de leerlingen van de school aangepakt. Zij halen namelijk lege statiegeldflessen op. Het bedrag dat hiermee wordt verkregen, komt ten goede aan de school.

De organisatie bedankt alle kinderen, de begeleidende ouders en het schoolteam voor hun fantastische inzet! Iedereen bleef vrolijk, hulpvaardig, gedreven en heeft goed meegelopen. Volgend jaar weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.