gelukkig_fit_blij_gezondheid_foto_Brooke_Cagle
 Foto: Brooke Cagle

Workshop ‘Eerste hulp met natuurlijke middelen’

12 november 2019 10:26  Redactie  Reageer

De zomer is voorbij en het natte koude seizoen is in volle gang. Met kortere dagen, lagere temperaturen, regen, wind èn virussen om te trotseren, is het raadzaam om te zorgen voor een goede weerstand. Maar hoe dan precies? Cindy Paudyal vertelt je er alles over in deze workshop.

Naast informatie over factoren die onze weerstand positief beïnvloeden, krijg je tips & tricks én leer je wat je zelf kunt doen bij alledaagse ongemakken zoals; griep, verkoudheden, hoofdpijn, oor- of keelpijn, buikklachten, verstuiking, slaapproblemen, angsten, spanningen etc.Lekker praktisch aan de slag… met natuurlijke middelen en technieken die onze gezondheid (en van onze kinderen) ondersteunen!

Informatie
Datum: 27 november 2019 van 19:00-21:00
Locatie: Buurtcentrum Bij de Buren, Eerste Oosterparklaan 76, Utrecht
Kosten: € 25,- (incl. thee, lekkernij en EHBO set)
Aanmeldingen & informatie bij: 06-18214721 of info@praktijkpure.nl Cindy Paudyal – natuurgeneeskundig therapeut, leefstijl- & voedingscoachAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website