voetbal_foto_Tevarak_Phanduang
 

PVCV Zaalvoetbaldagen Kerstvakantie 2020 inschrijving geopend

14 november 2019 08:56  Redactie  Reageer

Komende kerst vakantie staat alweer de 4e editie van de PVCV zaal voetbaldagen op het programma in sportcentrum Galgenwaard. De eerdere 3 edities waren een groot voetbal feest in het mooie sportcentrum Galgenwaard wat gevestigd zit in het stadion van FC Utrecht. Het programma is dus zo goed als volledig binnen en dus niet afhankelijk van weersomstandigheden.

De zaal voetbaldagen zullen op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 plaatsvinden in dus sportcentrum Galgenwaard. Beide dagen zullen om 9.30 starten en om 17.00 eindigen.

Het evenement is bedoeld voor alle kinderen vanaf 6 tot 13 jaar oud. Zowel voor leden van PVCV als voor niet leden dan wel vriendjes van andere verenigingen die toch graag mee willen doen aan het evenement. Kinderen zullen in groepjes ingedeeld worden bij ploeggenoten of eventueel vriendjes van dezelfde leeftijd wat je aan ons als organisatie kan laten weten qua voorkeur. Zodat iedereen samen met vrienden en leeftijdsgenoten twee leuke dagen kan beleven.

Tijdens de zaal voetbaldagen staat voetbal uiteraard centraal met zaal training , wedstrijd en spel onderdelen. Daarnaast zal er in de middagen ook ontspanning zijn in de vorm van bingo en een interactieve voetbal quiz. Er zal ook een samenwerking zijn met FC Utrecht bij verschillende onderdelen tijdens de twee dagen. Daarnaast zullen er ook een aantal verrassingen op het programma staan. Kortom we zullen er als organisatie weer alles aan doen om de kinderen een interactief en plezierig 2 daags programma aan te bieden.

Kosten voor beide zaal voetbaldagen zijn € 80,-. Hierbij is alles wat hieronder wordt vermeld inclusief:

  • Deelname aan het volledige 2 daagse zaal voetbaldagen programma.
  • Een voetbaldagen T-shirt.
  • Beide dagen lunch en tijdens de gehele dag drinken en tussendoortjes.
  • Beide dagen kans op mooie prijzen bij verschillende onderdelen.
  • Aan het einde van de voetbaldagen een aandenken.

De voorgaande 3 edities waren volledig bezet met meer dan 100 deelnemers. Dus wil je meedoen aan de zaal voetbal dagen zorg dan dat je tijdig inschrijft om zeker te zijn van deelname. Er is een maximaal aantal deelnemers waarbij het principe vol is vol wordt gehanteerd.

Inschrijven?
Stuur dan een mail naar pvcv-voetbaldagen@hotmail.com met onderstaande gegevens :

  • Naam deelnemer (s).
  • Leeftijd deelnemer (s).
  • Team deelnemer (s).
  • Eventuele voorkeuren groepsindeling of andere belangrijke zaken om als organisatie te weten.

Lees ook:
Alle artikelen over PVCVAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website