fashion shoot kids outfit don en lauren | foto_nyaz.nl_

Kidsfashion Najaar in Leidsche Rijn Centrum #1

Don (5) en Lauren (4) wonen in Leidsche Rijn en zijn klasgenootjes van elkaar. Zij waren voor een dag fotomodel in Leidsche Rijn Centrum. Beide hebben een eigen willetje en weten precies wat ze mooi vinden. Laat je inspireren door de hipste najaarsoutfits die zij uitgekozen hebben. Let op! Deze fashionblog is alleen voor papa’s en mama’s van stoere en eigenwijze kids die er net even anders uit willen zien.

House of Lena

Street, stoer en comfy zijn de termen die kindermode stijl van House of Lena goed omschrijven. Voor kinderen vind je daar een bijzondere collectie van exclusieve merken en duurzame trendy kleding. Bovenal zit de kleding van House of Lena heerlijk comfortabel. Klimmen en klauteren op knuffelkoe Rijntje was dan ook geen enkel probleem voor Don en Lauren. Dat vonden zij beiden een dikke plus.

Outfit Don:
Don was al meteen fan van deze vintage spice kleurige broek en donkerblauwe sweater met tekst ‘Making Waves’, beide van het merk Repose AMS. Deze broeken van het hippe Amsterdamse kinderkleding merk zitten heerlijk en zijn met alles te combineren (en om nooit meer uit te doen). De kleuren staan hem geweldig, maar wat hij zelf het fijnste vond waren de ruime zakken aan beide kanten van de broek. Daar pasten namelijk genoeg steentjes in die hij onderweg vond. Weer een plus! Aan de binnenzijde is er ook nog een koordje om de broek strakker aan te trekken, mocht dit nodig zijn.

De stoere oversized corduroy jas in de kleur leather brown/off white is echt een klassieker van het merk MINGO. De jas heeft een opvallende teddy kraag en teddy aan de binnenkant. De toffe Wynken ‘knipoog smiley’ pet en rugtas van Sticky Lemon maken zijn outfit helemaal af.

vanHaren Sneaker
Don draagt graag sneakers. Deze winterproof suède halfhoge sneaker van het merk Bobbi-Shoes bij vanHaren vond hij dan ook geweldig en combineert goed bij deze outfit. De stevige donkerblauwe veterschoen met bruine accenten is echt voor stoere boys. De sneaker heeft een functionele rits aan de binnenzijde en een comfortabele fit met opvallende patches en stikselwerk. Een detail zijn de oranjekleurige rubberen zolen, die weer helemaal matchen met zijn broek.

Outfit Lauren:
Deze toffe tijgerprint jurk staat Lauren niet alleen ontzettend leuk, maar is echt een eyecatcher. Het is van het bijzondere merk Mini Rodini. Een leuk weetje is dat het Zweedse merk is opgericht door een illustratrice die weer de achterkleindochter is van de legendarische circusheld Brazil Jack. De kleding van Mini Rodini staat dan ook voor een unieke stijl waar kinderen hun eigen creativiteit en humor in kwijt kunnen en waar zij met plezier in lopen. En dat deed Lauren wel! Nog zo’n eyecatcher is de leuke ‘zebra’ ketting van ByMelo. Onder de jurk had Lauren een neutrale passende maillot aan van Ewers.

De langere donkergroene jas van Mads Nørgaard staat goed bij haar jurk en is echt een jas voor de koudere dagen. De donkerblauwe regenlaarsjes en mooie rugzak van Bobo Choses maken de look helemaal af.

Volgende week laten Don en Lauren in deel twee van deze blog weer andere leuke najaarslooks zien. De outfits van House of Lena en de toffe donkerblauwe sneaker van vanHaren, krijgen in ieder geval een dubbeldikke plus van de kinderen!

Meer info House of Lena
Bij House of Lena vind je een breed scala aan prachtige merken, die binnen Leidsche Rijn Centrum exclusief bij House of Lena te koop zijn. Eigenaresse Babette Boers is een leuke lokale ondernemer die de tijd voor je neemt. Alle kleding die ze in haar winkel heeft hangen zoekt ze heel secuur uit. House of Lena zit aan de Wenenpromenade 2 in Utrecht.

Meer info vanHaren
Bij vanHaren vind je schoenen en accessoires voor elke gelegenheid. Aan de Wenenpromenade 53 in Utrecht, tref je een ruime overzichtelijke winkel waar je lekker zelf kunt rondneuzen. Wie graag persoonlijk advies wil, kan altijd terecht bij een van de behulpzame medewerkers.

Fashion Walhalla LRC
Er zijn nog meer leuke winkels in Leidsche Rijn Centrum. Hier vind je ze allemaal: www.leidscherijncentrum.nl/winkels

Oproep
Heb je een kindje tussen 3-12 jaar die het ook leuk vindt om voor 1 dag fotomodel te zijn? Meld je dan aan via: [email protected]

Even op een rij:

Don House of Lena outfit:
Broek en Sweater – Repose AMS
Longsleeve en Jas – Mingo Kids
Pet – Wynken Kids
Rugzak – Sticky Lemon

Combinatie met Sneaker – Bobbie Shoe – vanHaren

Lauren House of Lena outfit:
Jurk – Mini Rodini
Jas – Mads Nørgaard
Maillot – Ewers
Rugzak – Bobo Choses
Regenlaarsjes – En Fant thermo boots (House of Lena)

Met dank aan:
Style n Beauty
Nyaz.nl
ContentToday.nl i.s.m. Leidsche Rijn Centrum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].