black_friday_leidsche_rijn_centrum_29_november

Black Friday in Leidsche Rijn Centrum – 29 november 16:00-20:00 uur

Shoppen met korting? Dan moet je op 29 november zeker in Leidsche Rijn Centrum zijn! Diverse ondernemers geven grootse kortingen weg tijdens Black Friday. De deelnemende ondernemers herken je aan een sticker voor hun deur.

Wil jij voortaan geen actie meer missen? Download dan de LRC-App en meld je aan! Zo zie je direct de aanbiedingen van onze ondernemers onder elkaar staan in de App. Ook kun je punten sparen om zo leuke goodies te bemachtigen.

Tijdens Black Friday zijn alle winkels tot 20:00 uur geopend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.