mijn drukte inspirantieavond

Mijn Drukte informatie en inspiratieavond

Informatie- en inspiratieavond door Mijn Drukte. Ben of ken jij iemand die hinder ondervindt van prikkels en drukte in zijn/haar dagelijks functioneren? Zoals bijvoorbeeld: Moeite met leren, faalangst, hinder van prikkels of drukte in het hoofd. Zo mogelijk (mede daardoor) zeer moeilijk in slaap kunnen vallen. Kom dan ook naar het Raadhuis op 21 november!

Jasmijn van Mijn Drukte stelt zichzelf graag aan je voor en vertelt waarom zij de praktijk “Mijn Drukte” is gestart. Daarnaast vertelt ze wat ze voor deze kinderen, tieners en jeugd kan betekenen op school en in de thuissituatie.

Informatie
Datum: 21 november
Tijd: 19.30 – 20.30 uur (inloop vanaf 19:00)
Gratis, Meld je wel even aan als je erbij wil zijn
Adres: Pastoor Ohllaan 39, Raadhuis Vleuten, Vleuten
Meer info: www.mijndrukte.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.