Harmonieorkest-Vleuten-Muzikanten-G-orkest

Harmonieorkest Vleuten zoekt muzikanten voor G-orkest

Muziek is voor iedereen! Daarom is Harmonieorkest Vleuten onlangs gestart met een orkest voor mensen vanaf 16 jaar met een verstandelijke beperking. Op 29 november aanstaande organiseren we een kennismakingsavond voor geïnteresseerden.

Wil jij graag samen met andere mensen met een beperking muziek maken en optreden? Of speel je al een instrument en wil je dat graag in een orkest doen? Kom dan bij het G-orkest van Harmonieorkest Vleuten. Misschien speel jij straks wel op keyboard, accordeon of slagwerk. 
Repetities zijn op vrijdagavond in de Cultuurcampus in Vleuterweide. Het orkest wordt geleid door een dirigent en er wordt bekende muziek gespeeld. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens de inloop en in de pauze. Na het oefenen wordt er samen opgeruimd. Er is ondersteuning van enkele vrijwilligers. Er kan geen één op één begeleiding geboden worden.

Heb je interesse, kom dan op vrijdag 29 november van 19.30-21.00 uur naar onze kennismaking. Je krijgt er informatie over het G-orkest, mag instrumenten uitproberen en meedoen met een orkestrepetitie. Leeftijd: vanaf 16 jaar. Meld je aan op [email protected]. Graag tot ziens! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].