Fashion Shoot Kid | Foto: nyaz.nl

Video: Kidsfashion Najaar in Leidsche Rijn Centrum #2

Don (5) en Lauren (4) laten je de leukste najaarsoutfits uit Leidsche Rijn Centrum zien. Eerder brachten zij een bezoek aan House of Lena waarover wij een blog (link naar eerdere blog!) schreven. Nu is het de beurt aan Van Uffelen Mode. Nog zo’n leuke kledingwinkel waar papa’s en mama’s van fashionable kids goed kunnen slagen. Lees hieronder het tweede deel van de fashionserie.

Van Uffelen Mode

Bij Van Uffelen Mode kregen Don en Lauren mooie kleurrijke outfits aangereikt van de behulpzame dames die de wensen van de kritische kleuters zeer serieus namen. Van Uffelen heeft een groot assortiment kinderkleding met verschillende bekende merken als Name it, Cars, Vingino, Quapi, Scotch Shrunk en Tumble & Dry. Genoeg keuze voor de kids dus!

Fashion Shoot Kid | Foto: nyaz.nl

Outfit Don:
Ook in het najaar draagt Don graag felle kleuren. Don koos dan ook voor een knaloranje lange mouw shirt van het merk Tumble & Dry met daaronder een casual pantalon van Petrol. Het stoere grijze Tumble & Dry spijkerblousje maakt het geheel mooi af.

Bruine Sneakers vanHaren
Ook dit keer bleef Don trouw aan zijn liefde voor sneakers. De halfhoge suède sneaker van het merk Bobbi-Shoes bij vanHaren was wederom zijn favoriet. Nu koos hij wel voor de bruine versie met donkerblauwe accenten. Een perfecte match met zijn stoere outfit.

Fashion Shoot Kid | Foto: ContentToday.nl
Fashion Shoot Kid | Foto: nyaz.nl

Outfit Lauren:
Lauren is gek op roze en ze werd dan ook laaiend enthousiast van de Scotch & Soda (Scotch R’Belle) reversible winterjas. Het leuke van deze jas is dat het aan de ene kant een zacht tijgerprintje heeft en aan de andere kant de kleur roze. Blijer kon je Lauren niet maken!

Onder haar jas draagt Lauren een leuk setje van het merk Flo. Een heel mooi rood coltruitje met een zwarte bodywarmer erover heen. De waanzinnige flare broek in stretch is uitgevoerd in een velours stof met een hippe beige en zwart pied-de-poule dessin. Deze broek is niet alleen comfy, maar ook super fashionable.

Musthave-alert!
Girls and shoes… Lauren kon niet kiezen tussen de twee paar schoenen bij vanHaren. Op de foto draagt ze onder haar outfit stoere zwarte boots van het merk Cupcake Couture. De zwarte veterschoen is gemaakt van echt leer en heeft een comfortabele rubberzool.

Fashion Shoot Kid | Foto: nyaz.nl

Later paste ze ook nog een paar pittige motorlaarsjes, met glitter all-over, die ze niet meer wilde uittrekken! Deze bruine laarzen waren ook van het merk Cupcake Couture en heeft een functionele rits aan de binnenzijde.

Fashion Shoot Kid | Foto: ContentToday.nl
Fashion Shoot Kid | Foto: nyaz.nl

Even op een rij

Don Van Uffelen Mode outfit:
Broek – Petrol
Lange mouw shirt – Tumble & Dry
Spijkerblouse – Tumble & Dry

Combinatie met Sneaker – Bobbie Shoe – Van Haren

Lauren Van Uffelen Mode outfit:
Jas Reversible – Scotch & Soda (Scotch R’Belle)
Coltrui – Flo
Bodywarmer – Flo
Broek – Flo

Combinatie met Boots – Cupcake Couture – vanHaren
Combinatie met Motorlaarsjes – Cupcake Couture – vanHaren

Dit was dan de laatste blog van de kidsfashion serie met onze top fotomodelletjes Don en Lauren. Neem vooral zelf een kijkje in Leidsche Rijn Centrum voor de leuke najaarslooks. Van Uffelen Mode zit aan de Hof van Bern 2 en vanHaren vind je aan de Wenenpromenade 53.

Er zijn uiteraard nog meer leuke winkels in Leidsche Rijn Centrum. Hier vind je ze allemaal: www.leidscherijncentrum.nl/winkels

Oproep: Heb je een kindje tussen 3-12 jaar die het ook leuk vindt om voor 1 dag fotomodel te zijn? Meld je dan aan via: info@contenttoday.nl

Lees ook:
Kidsfashion Najaar in Leidsche Rijn Centrum #1

Met dank aan:
Style n Beauty
Nyaz.nl
ContentToday.nl i.s.m. Leidsche Rijn Centrum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.