In Between Cafe Leidsche Rijn

In Between Café Leidsche Rijn 10 december 2019

Het thema van deze ochtend is: “Solliciteren met gezonde stress”
Ben je ook wat gestrest voor een sollicitatiegesprek, klap je wel eens dicht of blijf je gespannen tijdens het gesprek? In deze workshop geven we je handvatten om een gezond niveau van stress te hebben voor een sollicitatie
Tijdens het eerste gedeelte van de workshop gaan we aan de slag met stress.

Wanneer heb jij stress? Wat betekent stress voor jou en wat gebeurt er bij stress in je brein?

In het tweede gedeelte staat stressreductie op het programma en ga je oefenen met je ademhaling om stress te reduceren. Je gaat naar huis met een persoonlijke stressreductie actielijst.
De workshop wordt gegeven door Willem van den Berg en Renske Wildeman.

Renske is in het dagelijks leven manager in de kinderopvang en voert regelmatig sollicitatiegesprekken. Tijdens een sollicitatiegesprek is zij op zoek naar een klik, om de ware ik van de kandidaat boven tafel te krijgen. Daarentegen is Willem zich momenteel zelf aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en ervaart hij de uitdaging van het solliciteren.
Willem en Renske kennen elkaar van de Post-HBO opleiding Leefstijl- en Vitaliteitscoach van de Mark Academy. Daarnaast hebben ze ook de opleiding om trainingen over vitaliteit te geven gevolgd. Tijdens deze training beseften beiden weer hoe leuk het is om workshops te geven, al blijft het altijd spannend. Omgang met stress is ook voor hen een actueel onderwerp waar zij tijdens de opleidingen flink mee aan de slag gegaan zijn.
Zij hebben met veel enthousiasme een workshop over stress en stressreductie, met de focus op ademhaling, samengesteld. Het wordt een interactieve workshop met verschillende werkvormen, voor elk wat wils. Wil jij sollicitatiestress onder controle krijgen? Dan zien zij je graag bij de workshop “Solliciteren met gezonde stress”.
Je bent van harte welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA VLEUTEN.
Inloop vanaf 09.15 uur, de workshop gaat om 10.00 van start. Tussentijds een koffiepauze en uiterlijk 12.00 uur sluiten we af. De toegang is gratis, een bijdrage in de kosten gewenst.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdracht zoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].