Spinnenweb

27 november 2019 10:25  Redactie  Reageer

Dat indekerngezond een jaar bestaat was aanleiding voor een feestje. Komend jaar zal even enerverend worden als het afgelopen jaar dat voorbij is gevlogen alsof het slechts uit een handjevol weken bestond, dit keer. Ambitieuze plannen liggen op tafel en de realisatie ervan lijkt binnen handbereik wanneer alles op tijd op z’n plek valt.

Aan inzet ontbreekt het niet bij indekerngezond en een leger aan vrijwilligers zorgt dat iedere bezoeker gastvrij wordt ontvangen en er kennis van kan nemen hoe het met de positieve gezondheid van dat moment gesteld is. De handige tool die daarvoor is ontwikkeld is het ‘spinnenweb.’ Het is niet goed of fout in te vullen en wie zichzelf wil foppen mag dat gerust straffeloos doen. Het ‘spinnenweb’ kan uitnodigen tot een gesprek en animeren tot het volgen van een workshop of meerdaagse cursus.

Tijdens de bescheiden bijeenkomst waar het eenjarig jubileum gevierd is werden ten overstaan van een ruim aanwezig publiek, onder andere de plannen ontvouwt voor de nabije toekomst. Waar indekerngezond nu nog steunt op externe financiële bijdragen wil men zo snel mogelijk zelf de broek kunnen ophouden. Er wordt onderzocht of er vaste donateurs kunnen worden verbonden aan de organisatie en of de zalen op grotere schaal kunnen worden geëxploiteerd dan nu het geval is. Ook hoopt men bij bedrijven de filosofie waar indekerngezond voor staat te kunnen uitdragen zoals nu ook al gebeurt bij scholen. Het is ook niet onmogelijk dat er toenadering zal worden gezocht tot zorgverleners en zorgverzekeraars om indekerngezond op de kaart te zetten. Een goede gezondheid is tenslotte in ieders belang en daarin investeren kan niet anders dan een win-win situatie opleveren.

We wensen indekerngezond nog veel gezonde jaren.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website