Winter kerst kerstbomen

Verzorgd dagje weg: Kerstshow Intratuin Duiven

Dinsdag 10 december kunt u deelnemen aan een verzorgd dagje weg naar de Kerstshow bij Intratuin Duiven. Het reisgezelschap vertrekt om 10.30 uur per bus vanaf Buurtcentrum De Pijler. Na afloop is er voor u een 3-gangen diner in Vleuten, incl. drankje. U bent rond 19.30 uur weer thuis. De kosten voor het gezellige dagje weg bedragen 35 euro p.p. (betaling geschiedt vooraf, per bank). Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, vol=vol. Wilt u mee? Geef u dan op vóór 30 november bij via Jacqueline van der Wal 06-38751886 of via Hanny van der Pouw 06-20999029, De Pijlerraad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven