Wedstrijdverslag-Grasshoppers---UBALL_2_foto_paul_ter_haar
 Foto: Paul ter Haar

Wedstrijdverslag Grasshoppers – UBALL

27 november 2019 10:39  Redactie  Reageer

Zaterdag werd met een gehavende selectie aangetreden tegen het sterke Grasshoppers uit Katwijk. Ondanks de personele problemen begint UBALL goed. Voorop in de strijd gaan Reece Kaye, Vangelis Drosos en Ryan van Russel. Via makkelijke scores, veel rebounds en druk op de verdediging door drives van dit drietal kan UBALL goed mee in de wedstrijd. Imme van der Brug pakt zijn score mee, en zo lijkt het een echte wedstrijd te worden. De problemen ontstaan wanneer het tempo bij de Utrechtse ploeg omlaag gaat en turnovers tot makkelijke scores van Katwijk leiden.

Voor Grasshoppers schieten Michael Madanly en Jos van der Laan veel raak. UBALL heeft vooral last van deze scores laat in de shotclock. Het Utrechtse momentum wordt er telkens mee onderbroken. Positief is dat UBALL als team blijft werken en Vangelis Drosos laat zien een gevaarlijk wapen te zijn. Reece Kaye en Ryan van Russel doen via slimme scores nog wat terug tot 66-60 in het voordeel van Grasshoppers. Waar Katwijk vervolgens veel vrije worpen mag nemen, krijgt UBALL en met name Imme van der Brug de fouten niet mee en loopt Grasshoppers via Madanly en Besseling snel weg. Dinsdagavond gaat er in Hardinxveld- Giessendam gespeeld worden om de volgende ronde in de Nederlandse Beker, tegen Rivertrotters.

Eindstand: 89-75

Vangelis Drosos 26 punten
Imme van der Brug 15 punten
Reece Kaye 13 punten
Ryan van Russel 11 punten

Wedstrijdverslag-Grasshoppers---UBALL_2_foto_paul_ter_haar
Foto: Paul ter Haar

Geschreven door: Jorne SnabilieAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website