Weerbericht voor woensdag 4 december: Grijs

3 december 2019 22:30  Redactie  Reageer

Vandaag hebben we te maken met een grijs weerbeeld, waarbij het ook nevelig is. Het kwik komt niet boven de 4 graden en er staat maar weinig wind. Vanavond en vannacht blijft het overwegend grijs en is nevelig. Het kwik daalt naar waarden rond het vriespunt. Mocht het opklaren dan gaat het licht vriezen.

Donderdag zien we de zon ook niet of nauwelijks en vooral op pakjesavond gaat regenen en harder waaien. Het wordt maximaal 7 graden. In de nacht regent het ook geruime tijd en het wordt bij een stevige zuidwestenwind niet kouder dan 5 graden.

Vrijdag is het nat en kan er mogelijk 10-20 mm regen vallen. Het wordt dan 10 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website