project_durf_leidsche_rijn_vleuten_de_meern

Wintergames 2019 in Sportcentrum Oudenrijn op 28 december

Op 28 december organiseert project DURF! de tweede editie van de wintergames na een succesvolle eerste editie waar ruim 80 jongeren aanwezig waren uit ruim 13 teams. De dag startte met een toffe openingsshow van freestyler Nasser el Jackson. Daarna werd sportief gevoetbald in het zaalvoetbaltoernooi. Tijdens deze kerstvakantie zal het toernooi weer van start gaan in Sportcentrum Oudenrijn. Naast het zaalvoetballen wordt er een freestyle voetbal cursus gegeven door Jasmijn en zal Jahmal van Dams een kickboks clinic verzorgen. Genoeg te doen dus!

Dit jaar staat de Wintergames speciaal in het thema van de voedselbank. De jongeren kunnen gratis meedoen aan het evenement in ruil voor wat meegenomen eten voor de voedselbank. Teams en individuele spelers kunnen zich inschrijven via durf.info of via het instagram account van durf_games. Het doel van het evenement is om de jongeren uit de buurten te verbinden en daarnaast gezamenlijk wat te beteken voor de voedselbank.

Project DURF werkt in samenwerking met Sportcentrum Oudenrijn, stichting JOU, Decathlon, de Voedselbank, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht die zich inzet voor het vergroten van de jongerenparticipatie. Door evenementen te organiseren voor en door jongeren. Als u nog niet bekend bent met ons project kunt u In de bijlage ‘project DURF!’ Of via onze sociale media meer informatie vinden.

Het evenement is van 11:30 tot 18.00 uur in sportcentrum Oudenrijn en is voor jongeren vanaf 14 t/m 21 jaar.

Project DURF werkt in samenwerking met Sportcentrum Oudenrijn, stichting JOU, Decathlon, de Voedselbank, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht die zich inzet voor het vergroten van de jongerenparticipatie. Door evenementen te organiseren voor en door jongeren.

Social media Wintergames:
Instagram: durf_games
Website: durf.info

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven