debuutroman_Dirigent_zonder_stokje_Hans_Peter_van_Rietschoten

Debuutroman voor Leidsche Rijner Hans Peter van Rietschoten

Het is er! Mijn vierde boek is uitgebracht en dat laat ik met trots weten. Wie had er gedacht dat er een roman van mijn hand zou verschijnen na een verhaaltjesboek en een tweedelige autobiografie?

Met het schrijven van een roman heb ik me op glad ijs begeven, want een fictief verhaal schrijven is van heel andere orde dan voor www.regioleidscherijn.nl verslag te doen van allerhande zaken.

En toch is het er van gekomen. Ik mocht vrijdag 22 november debuteren als romanschrijver met Dirigent zonder stokje. Onwennig hoor. Drie boeken al op mijn naam en een keur aan artikelen voor diverse media gepubliceerd. En nu een boek naast me op tafel waar op de omslag een zwoel kijkende jonge vrouw is afgebeeld; uitdagend ligt ze te wachten tot iemand haar verhaal leest en misschien wel met opkrullende mondhoeken een slot voor zichzelf in gedachten heeft dat even onvoorspelbaar en origineel is als het boek.

Hans Peter van Rietschoten

Lees ook:
Bestel hier het boek ‘Dirigent zonder stokje
Artikel ‘Debuutroman Dirigent zonder stokje’ op de website van De Brug

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.