Vleutense-voetbalvereniging-treedt-toe-tot-STER-categorie
 

FC Utrecht verbetert en verlengt RAC-overeenkomst met PVCV

6 december 2019 17:17  Redactie  Reageer

FC Utrecht en PVCV werken al jaren naar wederzijdse tevredenheid samen”, vertelt Manager Operations Technisch en RAC Bas van den Brink van FC Utrecht. “De leden van PVCV zijn vaak goed vertegenwoordigd op de tribunes van Stadion Galgenwaard en aan talent is in Vleuten bovendien geen gebrek. We zijn blij dat we de bestaande overeenkomst hebben opengebroken, verbeterd en verlengd. PVCV is een leuke en gezellige voetbalclub, die op ambitieuze wijze bezig is met het opleiden van jeugdspelers.”

“PVCV is historisch al sterk verbonden met FC Utrecht. Door de grote groei van de club en de professionalisering van onze jeugdopleiding is het niet meer dan logisch om de band met FC Utrecht nóg steviger te verankeren.” zegt een trotse Jan Baltus, voorzitter van PVCV.

FC Utrecht ondersteunt PVCV, als onderdeel van de overeenkomst, onder meer in het ontwikkelen van het jeugdkader. De Domstedelingen willen samen met de clubs uit de regio het Utrechtse voetbal naar een hoger niveau tillen en doet dat onder meer via het RAC-plan.

Lees hier alle artikelen over PVCV

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website