Christmas Shopping

Vrijdag 13 december: Christmas Shopping Night met Romy Monteiro

Komende vrijdag is in Centrum Vleuterweide de Christmas Shopping Night. In maarliefst 35 winkels worden er diverse activiteiten georganiseerd.  Zo kunnen kinderen bij de Rabobank op de foto met Pin Pin, zich laten schminken en een gratis “gokje” wagen bij de grijpmachine. Op het terras van het Glaslokaal treden o.a. Starlight Boulevard en Romy Monteiro op. Uiteraard is op deze avond de schaatsbaan extra lang geopend.

Lees ook:
Christmas Shopping Night met bomvol programma in Centrum Vleuterweide


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.