kerstconcert-van-Muziek-in-de-Meern

Kerstconcert; From Heavenly Maid in de Torenpleinkerk

Het jaarlijkse kerstconcert van Muziek in de Meern staat dit jaar in het teken van het licht vanuit verschillende Europese invalshoeken. Op het programma staat onder ander de cantate ‘Laudate Pueri’ van Telemann voor sopraan en ensemble. Ook kunt u genieten van prachtige Zweedse, Engelse, Franse en Duitse kerstliederen en instrumentale muziek van Telemann en Platti; onze sopraan Kitty de Geus heeft een paar prachtige aria’s voor u in petto. U wordt ook uitgenodigd mee te zingen met twee bekende kerstliederen; God rest you merry gentlemen en The Twelve Days of Christmas.

De musici uit de Meern vormen het instrumentale ensemble en het kistorgel wordt dit jaar bespeeld door organist Dick van Dijk. Het concert vindt dit jaar voor het eerst plaats in de Torenpleinkerk in Vleuten.
Voor kaarten kunt u terecht op de website: www.muziekindemeern.nl

Informatie
Locatie: Torenpleinkerk, Vleuten
Datum: 22-12-2019
Aanvang: 15.00
Ticket: 15,00/ 7,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.