voedselbankPlus Leidsche Rijn
 

Rabobank houdt inzamelingsactie voor Voedselbank tijdens Christmas Shopping Night

10 december 2019 17:06  Redactie  Reageer

Tijdens de Christmas Shopping Night op vrijdag 13 december 2019 houdt Rabobank Utrecht een inzamelingsactie voor Voedselbank Leidsche Rijn. Voedselbank Leidsche Rijn is er voor mensen in de wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern die onder of rond het sociaal minimum leven en in financiële nood verkeren. Mensen die aan de criteria voldoen, krijgen als noodhulp elke week een voedselpakket.

Producten die Voedselbank Leidsche Rijn goed kan gebruiken zijn: Pasta, rijst, blikgroenten, vis in blik, houdbare melk, ontbijtproducten, pindakaas, cornflakes, jam, pap, boter, olie, suiker, verzorgingsproducten, waspoeder en afwasmiddel.

Heb jij nog (één of meerdere) lang houdbare producten in huis of wil je deze kopen en schenken? Dan kan dit tussen 16.00 en 20.00 uur op het kantoor in Vleuterweide – Voor de Burchten 266.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website