Orkest-van-Utrecht-speelt-Sjaak-en-de-Bonenstaak

Orkest van Utrecht speelt Sjaak en de Bonenstaak

Op vrijdag 27 december organiseren Orkest van Utrecht en Cultuur19 weer een nieuw gezinsconcert (5+) in Theater CultuurCampus. Ook het Jeugdorkest van Leidsche Rijn speelt mee. Na afloop mogen de bezoekers het podium op om de instrumenten uit te proberen.

Sjaak en de Bonenstaak is het bekende sprookje van Sjaak die door zijn moeder naar de markt wordt gestuurd om de koe te verkopen voor geld voor eten. Hij komt thuis met drie bonen. Zijn moeder is ongelukkig, want wat moet je met drie bonen als je honger hebt. Maar in dit geweldige verhaal blijkt dat Sjaak de beste keus heeft gemaakt die hij kon doen.

Orkest van Utrecht is een amateur-symfonieorkest opgericht in 1993 met leden uit Utrecht en omgeving. Michiel van Vliet is dirigent van het orkest en verteller Paul Klarenbeek leidt het publiek door het verhaal. Michiel is ook de dirigent van het Jeugdorkest Leidsche Rijn, een ensemble van jonge musici (7 -13 jaar), opgericht in 2018 en nu al niet meer weg te denken bij vele culturele manifestaties in Leidsche Rijn.

Het concert is een gezamenlijk initiatief van Cultuur19 en Orkest van Utrecht. Voorstellingen vinden om 11.00, 14.00 en 16.00 uur plaats in Theater CultuurCampus (Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten). Entreeprijs is 8,50 euro / 7 euro met U-pas (+ 1 euro servicekosten per bestelling). Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.orkestvanutrecht.nl. Meer info en routebeschrijving: www.cultuur19.nl/cultuurcampus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].