Beschonken automobilist rijdt achterop vrachtwagen op A12
 Foto:112MediaUtrecht

Video: Beschonken automobilist rijdt achterop vrachtwagen

14 december 2019 17:05  Redactie  Reageer

Een dronken automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.35 uur achterop een vrachtwagen gereden.

De vrachtwagenchauffeur reed over de A12 richting Gouda toen hij bij Harmelen een klap voelde. De chauffeur zag in zijn spiegel dat er een automobilist achterop was gereden en heeft de vrachtwagen meteen op de vluchtstrook gezet. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren alarmeerden de hulpdiensten en verleende eerste hulp. De bestuurder van de auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Advertentie:

De politie heeft een blaastest bij de bestuurder van de personenwagen afgenomen. Daaruit bleek dat hij teveel had gedronken.

Vanwege het ongeval waren er twee rijstroken en de afslag naar Harmelen afgesloten. Drie automobilisten en één vrachtwagenchauffeur negeerden de rode kruizen en zijn door de politie op de bon geslingerd.

De auto raakte zwaar beschadigd en is door een berger afgesleept. Ook de vrachtwagen raakte beschadigd, zijn laadklep was volledig afgebroken en moest door een berger gedemonteerd worden. Bij het ongeval is olie op de weg gelekt waardoor Rijkswaterstaat enige tijd de drie rijstroken afsloot om op te ruimen.

Beschonken automobilist rijdt achterop vrachtwagen op A12
Foto:112MediaUtrecht
Beschonken automobilist rijdt achterop vrachtwagen op A12
Foto:112MediaUtrecht
Beschonken automobilist rijdt achterop vrachtwagen op A12
Foto:112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website