OBS-Haarzicht_foto_spo_utrecht

Binnenkijken in Kindcentrum Haarzicht

Hoewel de kinderen pas over enkele weken officieel hun intrekken kunnen nemen in het gloednieuwe gebouw in Haarzicht werd hen op maandag 9 december al een kijkje gegund waar ze terecht zullen komen. Samen met hun ouders waren ze uitgenodigd in Kindcentrum Haarzicht. Wat op is gevallen aan het nieuwe gebouw is met name de overweldigende ruimte en het daglicht dat voldoende gelegenheid heeft de school binnen te stromen. De grote gymzaal biedt mogelijkheden te over om de kinderen in beweging te zetten. De geluiddempende maatregelen zorgen ervoor dat alles in betrekkelijke rust gebeurt zodat hardwerkende medescholieren niet worden afgeleid door heldere kinderstemmetjes die overduidelijk blijk geven van het plezier waarmee in de zaal wordt gesport en gespeeld.

Naarmate Haarzicht meer bewoont raakt zal het leerlingenaantal naar verwachting snel stijgen. 29 januari zal het Kindcentrum Haarzicht officieel worden geopend. Naast de basisschoolklassen biedt het gebouw onderkomen aan buitenschoolse opvang Haarzicht en kinderopvang Haarzicht.

Tot de ingebruikname vroeg in het nieuwe jaar, maken de leerlingen en hun onderwijzers gebruik van de Kees Valkensteinschool in Vleuten.

Openbare basisschool Haarzicht is de achtendertigste school onder de vleugels van SPO Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.