Weerbericht voor maandag 16 december: Later regen

Vandaag is het een groot gedeete van de dag droog met overdag wat zon. In de namiddag volgt er dan regen uit het zuiden. Het wordt een graad of 9, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Vanavond ook nog regenachtig en vannacht wordt het weer geleidelijk droog. Het koelt dan af tot 7 graden.

Dinsdag is het droog een afwisseling van wolkenvelden en af en toe zon. Het wordt mogelijk een recordwarme 17 december met 14 graden op de thermometer. Het voelt dan met de zon soms lenteachtig aan. In de avond en nacht regenachtig. Het koelt in de nacht af naar een graad of 6, daarbij draait de wind naar het westen en is zwak.


Advertentie:

Woensdag is het dan weer droog met een afwisseling van zon en wolken. Het wordt maximaal een graad of 8. Donderdag dan weer regen en een graad of 10.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.