Oudejaarsevenement-in-buurtcentrum-de-Weide-Wereld

Oudejaarsevenement in buurtcentrum de Weide Wereld

Op 29 december organiseert “Free Food Experience” i.s.m. de “stichting Want…” een oudejaarsevenement, waar maar liefst 3 activiteiten samenkomen op één dag! Het evenement vindt plaats in buurtcentrum de Weide Wereld in Utrecht Leidsche Rijn.

Free Food Experience organiseert elke maand verschillende avondjes uit voor mensen die het om wat voor rede dan ook niet zo breed hebben. Voor deze groep mensen is de periode tussen kerst en nieuwjaar, waarin een groot deel van Nederland lekker uit gaat en zich tegoed doet aan vaak exclusieve maaltijden, helemaal niet altijd zo’n gezellige tijd. We beseffen dat niemand kiest voor armoede en om hen dat te laten weten, nodigen we deze doelgroep uit om in de sfeer van de laatste week van het jaar, gratis deze maaltijd met lotgenoten te komen nuttigen.


Advertentie:

De mensen die mee willen eten met ons lopend buffet kunnen tussen 17.00 uur en 17.30 uur verzamelen bij de Weide wereld, waar we heerlijk gaan genieten van verschillende keukens, waaronder de Indonesische keuken. mede mogelijk gemaakt door Lily’s Place en wellicht andere restaurants.

Tevens zijn we een oliebollenactie begonnen, op de 29e worden ze gebakken. Bestellen? Dat kan vanaf nu, ga naar het formulier dat eerder op de Facebookpagina van “Free Food Experience” is geüpload. Meehelpen? Laat het ons weten! Op de 29e wordt er vanaf 12.00 uur gebakken en kunnen ze worden opgehaald in buurtcentrum de Weide Wereld, Utrecht Leidse Rijn.

We hebben dit keer een samenwerking met de Stichting Want… De stichting Want.. is actief op het gebied van Bijbels onderwijs en lofprijs. Eén onderdeel van de stichting is de swingende, 13-koppige gospelformatie “BEREAN DRIVE”. Als klap op de vuurpijl wordt de avond afgesloten met een spetterend optreden van deze dynamische band.

De deuren van de zaal gaan open om 19.00 uur en vanaf 19.30 gaan zij los. Hiervoor is iedereen uitgenodigd en hartelijk welkom! Het is een christelijk / evangelisch evenement, dus we gaan ook alle kerken in Utrecht en Leidsche Rijn uitnodigen.

Check de swingende clips op https://bereandrive.com/media/

De entree is gratis, er wordt een vrijwillige donatie opgehaald.

Aanmelden of info via http://www.freefoodexperience.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.