Voorbijganger-vindt-verwarde-vrouw-in-sloot-in-De-Meern2_foto_112mediautrecht
 Foto:112MediaUtrecht

Video: Voorbijganger vindt verwarde vrouw in sloot De Meern

20 december 2019 13:11  Redactie  1 reactie

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een voorbijganger een verwarde vrouw gevonden die in een sloot stond. De jonge man fietste omstreeks 03.20 uur over het fietspad langs de Strijkviertelplas in de Meern toen hij een fiets zag liggen. In eerste instantie vertrouwde hij het niet en fietste door. kort daarna zat het de man niet lekker is fietste terug. Toen hij met een zaklamp ging zoeken zag hij in een sloot naast de plas een vrouw staan. De man belde direct de hulpdiensten.

Omdat de vrouw vast zat in de blubber moest de brandweer komen om de vrouw te helpen uit het water te helpen. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is de vrouw erg verward en is het niet duidelijk hoe ze in de sloot terecht gekomen is. De vrouw komt niet uit een zorginstelling en is geen bekende.

De politie gaf aan dat de vrouw veel geluk heeft gehad dat ze is gevonden, het had heel anders kunnen aflopen lieten de hulpdiensten weten.

De fiets van de vrouw is door de politie op slot gezet.

Er wordt uitgezocht wat er precies gebeurd is.

Voorbijganger-vindt-verwarde-vrouw-in-sloot-in-De-Meern2_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrechtAdvertenties:


1 reactie

  1. Is al bekend hoe het met de vrouw is afgelopen? Mijn zoon was de jonge man die de vrouw heeft gevonden en de hulpdiensten heeft gebeld. Hij zou graag weten of het goed gaat met haar.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website