politiebureau-Leidsche-Rijn

Getuigen gezocht: Man van zijn fiets beroofd in De Meern met mes

Zondagavond is op de Zandweg in De Meern een 29-jarige man beroofd. Twee jongens, met een leeftijd van tussen de achttien en twintig jaar, bedreigde het slachtoffer met een mes. Ze eisten zijn fiets en bezittingen.

Het incident gebeurde ter hoogte van de fietsbrug rond 23.30 uur waar het slachtoffer met een groot mes staande werd gehouden. De daders namen zijn fiets, een zwarte Pelikaan met lichte banden en een rek, mee richting het centrum.

Getuigen gezocht

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Het signalement van de daders: Beide daders zijn tussen de 18 en 20 jaar en een slank tot normaal postuur. De kleinste was ongeveer 1,80 meter lang. Beide daders droegen donkere kleding met capuchons. Een van de twee sprak het slachtoffer aan, hij had een buitenlands accent.

De recherche doet onderzoek.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven