Weerbericht voor maandag 23 december: Af en toe zon

23 december 2019 08:00  Redactie  Reageer

Vandaag hebben we te maken met een westelijke stroming, hierin wordt onstabiele lucht aangevoerd. Voor osn betekent dat we te maken met met een enkele bui, maar de zon zal ook af en toe tevoorschijn komen. Het wordt 9 graden, daarbij staat er een matige tot mogelijk vrij krachtige westenwind. 

Dinsdag is het bewolkt en gaat het vanuit het westen regenen. Het kwik stijgt naar een graad of 8, daarbij staat er eerst een zuidenwind, later een westenwind en is meest matig. 

Woensdag lijkt een droge dag te blijven met zonneschijn. Het wordt 8 graden. Op donderdag lijkt dan de bewolking weer toe te nemen. Pas in de avond gaat het dan regenen. Het wordt een waterkoude dag met maximaal 6 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website